Kvalitet kao standard

Svi naši proizvodi proizvedeni su od visoko kvalitetnog 100% celuloznog krep papira koji je zdravstveno i higijenski ispitan od strane nadležnih institucija. Kao potvrdu toga Ultra papir 2M je sertifikovan sa ISO 9001 i 14001 sertifikatima.

 


Šta nama, našim klijentima i potrošačima znače ovi standardi?

Iso 9001 i poštovanje kvaliteta

Uvođenje i poštovanje ISO 9001 standarda nam je omogućio  da na kraju  proizvodnog procesa imamo potpuno usaglašen proizvod. To znači da ukoliko se pojavi greška negde u sistemu neće proći kroz njega i neće biti prisutna na finalnom proizvodu .

Uvođenje ISO 9001 sistema menadžmenta kvalitetom je postavljen kao signal našim klijentima i potrošačima da kontinuirano proizvodimo papirnu galanteriju ugovorenog kvaliteta u ugovoreno vreme. Kvalitet svih procesa i implementacija standarda daje kvalitet proizvoda i usluga, a to je ono što mi verujemo da se ceni u današnje vreme.

Briga o okolini i ISO 14001

Postizanjem ovog međunarodnog standarda želeli smo da specificiramo zahteve za sistem menadžmenta životnom sredinom koje naša organizacija može da koristi da unapredi svoje performanse kao i same perfomanse životne sredine. Ovim međunarodnim standardom želeli smo da doprinesemo stubu održivosti životne sredine. Ovaj međunarodni standard pomaže našoj organizaciji da ostvari predviđene ishode svog sistema menadžmenta životnom sredinom, one koji obezbeđuju vrednost za životnu sredinu, samu organizaciju, partnere i zainteresovane strane.

 

Uvođenje ovih standarda izrasla je iz potrebe za dugoročnim održivim razvojem i želje da budemo predvodnici u pitanjima društvene i ekološke odgovornosti kako u našem sektoru tako i na teritoriji cele zemlje i regiona.  Postavljanjem ovih standarda, postavili smo i nove, veće ciljeve kojima moramo težiti, ne samo zbog unapređenja našeg poslovanja već i zbog okruženja u kojem poslujemo i krenuli smo već uveliko da radimo na njima jer smo zastupnici ideje da poboljšanje treba da bude kontinuirano.

Copyright © 2016-2018. Ultra Papir.