O nama

Ultra papir 2M

Osnovna delatnost je proizvodnja papirne konfekcije (toalet papir, salvete, maramice, ubrusi, listići).

Svoje proizvode samostalno distribuiramo marketima a sada i hotelima, restoranima, pizzerijama, benziskim stanicama i mnogim drugim klijentima. Proizvodni pogon se nalazi u Novim Banovcima. Opremljen je modernom opremom za proizvodnju kvalitene papirne konfekcije.

 

 

Svi proizvodi proizvedeni su od visko kvalitetnog 100% celuloznog krep papira koji je zdravstveno i higijenski ispitan od strane nadležnih institucija. Uslužno pakovanje predstavlja jednu od delatnosti naše kompanije.

Zaokružen proizvodno-prodajni proces za rezultat daje kvalitetan proizvod na koji smo ponosni. U procesu proizvodnje se oslanjamo na naše bogato iskustvo i znanje naših zaposlenih. Poseban naglasak stavljamo kako na nabavku kvalitetnih sirovina odnosno visoko upijajućeg papira, sa 100% celuloze tako i na brzu dostavu naručenih proizvoda.

Proizvodimo papirnu galanteriju sa složivim papirnim ubrusima – različitih vrsta i ubrusima u rolni, toalet papirom u nekoliko vrsta kao i ostalih vrsta papira namenjenih za velike potrošače, rolne za primenu u restoranima – kuhinjama i industriji. Takođe težimo svakodnevnom osvajanju najmodernijih tehnologija i načina za masovnu proizvodnju kvalitetnih higijenskih proizvoda od papira.

 

Dakle naša vizija “Ultra Papir 2M “ je da postane lider u oblasti proizvodnje papirne galanterije, da bude predvodnik na području Srbije po kvalitetu proizvoda. Sve to planiramo da ostvarimo strategijom konstantnog ulaganja u razvoj i modernizaciju postojećih proizvodnih kapaciteta.

Copyright © 2016-2018. Ultra Papir.